کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

علاوه بر این، اگر کامپوزیت های شما به درستی نصب نشده‌اند، بین روکش‌ها و دندان‌های طبیعی فاصله‌ای ایجاد می‌شود که باعث تجمع ذرات غذا بین آنها و بوی بد دهان می شود.

همچنین، مراقبت‌های پس از ترمیم با کامپوزیت، نقش مهمی در حفظ ماندگاری و سلامت دندانهای ترمیم شده دارند.

با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.

اصلاح لثه (در صورت لزوم): اگر لثه‌ها نیاز به اصلاح دارند، این مرحله انجام می‌شود تا به بهبود ظاهر و سلامت لثه‌ها کمک کند.

مواد غذایی رنگی: نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگ‌های قوی دارند می‌توانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.

کامپوزیت دندان از ترکیب نوعی پلاستیک خاص و شیشه ساخته شده که برای اصلاح ظاهر دندان‌ها استفاده می‌شود. در ابتدا سطح دندان با مواد اسیدی (کاندیشنر ژل) آماده می‌شود تا سطح تماس با ماده باندینگ افزایش یابد. سپس ماده باندینگ حاوی کاتالیست‌های پیوند دهنده روی دندان اعمال و با تاباندن نور لیزر فعال می‌شود.

رعایت بهداشت دهان و دندان، از جمله مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم، برای تمیز نگه داشتن کامپوزیت دندان و جلوگیری از بوی بد دهان بعد از کامپوزیت ضروری است.

آغشته کردن سطح دندان‌ها به مواد باند‌کننده و سفت کردن با اشعه: مواد باند‌کننده بر روی سطح دندان‌ها قرار داده شده و با تاباندن نور مخصوص، این مواد سفت و به دندان‌ها چسبیده می‌شوند.

استفاده از بهترین مارک‌های کامپوزیت دندان، کیفیت نهایی کامپوزیت دندان‌ها را تا حدود زیادی تضمین می‌کند. پس اگر قصد کامپوزیت دندان‌های خود را دارید، بد نیست بهترین برندهای کامپوزیت دندان را بشناسید.

در مقابل، بلیچینگ تنها برای تمیز و سفید کردن دندان‌های طبیعی کاربرد دارد و نمی‌تواند شرایط کامپوزیت دندان ایرادات جزئی دندان یا تغییر رنگ‌های شدید را برطرف کند. علاوه بر این، هزینه بلیچینگ به مراتب کمتر از کامپوزیت دندان است.

از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه می‌کنند مادران باردار این روکش‌ها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.

البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.

لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روش‌های زیباسازی دندان‌ها هستند که فقط سطح بیرونی دندان‌ها را می‌پوشانند، در حالی که روکش دندان کل تاج دندان را می‌پوشاند و برای دندان‌های آسیب‌دیده یا پس از عصب‌کشی مناسب است.

آماده‌سازی دندان‌ها (تراشیدن جزئی در صورت لزوم): در برخی موارد، ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی سطح دندان‌ها باشد تا کامپوزیت به خوبی بچسبد و ظاهر طبیعی‌تری ایجاد شود.

Report this page